www.smerna.gr - Εγγραφή

Με την πρόσβαση στο “www.smerna.gr” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “www.smerna.gr”, “http://smerna.gr”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από όλους τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “www.smerna.gr”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “www.smerna.gr” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Η ιστοσελίδα μας είναι βασισμένη στο λογισμικό phpBB που είναι κάτω από ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ “General Public License” (hereinafter “GPL”). Η ομάδα του phpBB δεν μπορεί να ασκήσει επιρροή στο περιεχόμενο και τους στόχους, τους οποίους ο χρήστης με αυτό το λογισμικό ακολουθεί λόγω των κανονισμών του GPL.

Δέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “www.smerna.gr”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας , με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για την δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “www.smerna.gr” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αν και αυτές οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συναίνεσή σας, ούτε το “www.smerna.gr” ούτε το phpBB θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια αυτών των δεδομένων.

Ρ Η Τ Α   Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι
Oι καταχωρήσεις με Πορνογραφικό, Πειρατικό ή Παράνομο περιεχόμενο, για οποιοδήποτε θέμα.


Ειδικοί Όροι Chat

1. Αυτό το chat, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομους σκοπούς ή για την υποστήριξη παράνομων δραστηριοτήτων.
2. Κανείς δεν μπορεί να απειλήσει ή να παρενοχλήσει οποιοδήποτε μέλος, ή να ενθαρρύνουν άλλους να κάνουν το αυτό. Προώθηση ή ενθάρρυνση εκφράσεων βίας, μισαλλοδοξίας, ρατσισμού, μίσους, βλασφημία, αισχρολογία ή συκοφαντία είναι αυστηρά απαγορευμένη.
3. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί αυτή την ιστοσελίδα για Spam. Spamming ορίζεται ως αποστολή ίδιες αυτόκλητων μηνυμάτων σε μεμονωμένους χρήστες ή εκείνο το δωμάτιο συνομιλίας επανειλημμένα, δηλαδή flooding.
4. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί αυτό το chat για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από τρίτους. Μην επιχειρήσετε να αποκτήσετε προσωπικές πληροφορίες από τους άλλους χωρίς την άδειά τους.
5. Η πρόσβαση σε άτομα ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ δεν επιτρέπεται chat. Επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί αυτό το chat για να βλάψει ή να ζητήσει κάποιος ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
6. Μην επιχειρήσετε να συνδεθείτε σε λογαριασμούς που δεν είναι δικοί σας. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων υπηρεσιών ή λογαριασμών.
7. Μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας ή τις πληροφορίες σύνδεσης με άλλους. , Δεν επιτρέπεται τρίτοι να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας.
8. Η απάτη είναι παράνομη και δεν επιτρέπεται σε chat μας. Μην επιχειρήσετε να παραπλανήσετε ή άλλο κόλπο με παράνομες προθέσεις.
9. Εμπορικό σήμα ή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων απαγορεύεται ρητά. Δεν επιτρέπεται να μεταδίδετε ή να ανεβάσετε οποιοδήποτε υλικό που παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα αυτού του λογισμικού συνομιλίας ή άλλα προϊόντα, χωρίς προηγούμενη άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Παρακαλούμε αναφέρετε τυχόν παραβάσεις αν πέσει στην αντιληψή σας.
10. Καταλάβετε ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν έχει κανέναν τρόπο προ-επιλογής των χρηστών για τα δωμάτια συνομιλίας με βίντεο. Το χαρακτηριστικό Webcam προσφέρεται ως έχει, και είναι εντελώς ανοικτή για το κοινό. Χρησιμοποιώντας τα δωμάτια συνομιλίας βίντεο γίνεται με δική σας ευθύνη, διότι αυτή η ιστοσελίδα δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου των Webcam.
11. Δεν επιτρέπεται Διαταραχή, Μπλοκάρισμα ή Απενεργοποίηση στους servers μας ή/και στις υπηρεσίες, ή επιχειρήσετε να το πράξετε.
12. Μην χρησιμοποιείτε λογισμικό, εκτός από το copy του link της ιστοσελίδας μας για να συνδεθείτε σε αυτό το chat.
13. Η χρησιμοποίηση αυτού του chat για τη μετάδοση κακόβουλων προγραμμάτων, spyware ή ιούς είναι αυστηρά απαγορευμένη.
14. Απαγορεύεται αυστηρά η χρησιμοποίηση αυτού του chat να βλάψετε τη φήμη του ή την ιστοσελίδα ή το προσωπικό του.
15. Η χρήση οποιουδήποτε λογισμικού καταγραφής οθόνης για να καταγράψει video streams cam δεν επιτρέπεται.
16 Καταγραφή φωνής στις συζητήσεις χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του άλλου μέρους και πάντα ενημερώνοντας από πρίν διχειριστή για τη συγκατάθεση δεν επιτρέπεται.
17. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτό το chat για να προωθήσετε τη δική σας ιστοσελίδα ή την επιχείρησή σας.
18. Με την εγγραφή σας συμφωνείτε ότι μπορεί να μας χρησιμοποιούν ομοιόματα σας (π.χ. φωτογραφίες ή εικόνες) για την προώθηση αυτής της ιστοσελίδας.
19. Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι δική σας ευθύνη να εξοικειωθείτε με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, να ενημερώνεστε για τυχόν διαφοροποιήσεις, διαβάζοντας τακτικά τους όρους και προυποθέσεις, για να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση.
20. Διατηρούμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε με δικαστικές αρχές ή τυχόν ενδιαφερόμενους τρίτους, και να περάσχουμε τις σχετικές πληροφορίες σε αυτές, σε περίπτωση διερεύνησης τυχόν ποινικών ή παράνομων αστικών δραστηριοτήτων, για να αποτραπεί η κατάχρηση του λογισμικού και των χρηστών μας. Λογαριασμοί που θα κάνουν παράβαση των όρων και προϋποθέσεων μας θα περατωθούν χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Κατά την εγγαρφή σας ΔΩΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ email θα σας σταλεί Link με Κώδικα Ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Χωρίς τον κώδικα αυτό ο λογαριασμός σας δεν θα μπορέσει να ενεργοποιηθεί.


Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.

 
cron